19 sij

3D Printanje

(0)

3D Printanje u današnje vrijeme uzelo je puno maha. Projekti okoline pomiču granicu neizvedivosti do  izvedivosti.

U našem asortimanu nudimo vrlo zanimljive predmete kao i izradu predmeta po Vašim zahtjevima. No, da ne ispadnemo svemogući i naše mogućnosti imaju granicu. Recimo ono što nam u ovome trenutku postavlja barijeru je dimenzijske barijere naše usluge i tu moramo podvući crtu. Trenutna radna ploha naših proizvoda dostigla je maksimalnu dimenziju od 18 x 18 x 18 cm.

Svojim proizvodima omogućili smo svojim kupcima uslugu izrade predmeta koji se ne mogu kupiti u slobodnoj prodaji te proizvode koji su u slobodnoj prodaji znatno skuplji od naših usluga.

Nld1uYB Svojim radovima unosimo smirenje, ideju, pristup ka SKnYXMCorganizaciji uredskih prostora. Naše proizvode iskoristili smo u dogovoru s kupcima i kao promotivni materijal (kojeg naravno možete iskoristiti i Vi). U današnjem svijetu ništa nema granica. U ovom primjeru ispod možete vidjeti kako smo naš uredski stol jednostavno organizirali te kako je i smartphone (koji je u današnje vrijeme postao obavezni gadget u poslovnom i privatnome svijetu) pronašao svoje mjesto a na radnoj površini ostavio dovoljno mjesta za nesmetani rad.

kucisteU proizvodnom dijelu naših usluga integrirali smo se na način izrade kućišta za razne strojeve kojima smo našom uslugom omogućili vrlo brzi popravak stroja te ne zaustavljanje daljnje proizvodnje firme koja je od nas potražila naše usluge. Adekvatnom brzom izmjerom uklonili smo sve nejasnoće i izradili dio kućišta koji se ne može kupiti u slobodnoj prodaji.

Prihvatljivom cijenom odgodili smo daljnje i veće troškove i tako preduhitrili stajanje tog dijela proizvodnje a našom proizvodnjom podigli svoj rejting.

Svojim pristupom i uslugama omogućili smo maketarima jednostavniji pristup njihovim hobijima i profesionalnim djelatnostima te tako napravili veliki iskorak u tom segmentu.

Putem društvenih mreža te Emailom ostvarili smo kvalitetan odnos proizvođač – klijent te tako ostvarili kvalitetna poznanstva koja cijenimo. Održivost kvalitetne komunikacije ključ je svakog uspjeha. Svojim inovativnim rješenjima te otvorenim pristupom nastojimo svojim klijentima, suradnicima te poznanicima dati stvarni uvid u kvalitetu te naš pristup za ostvarivanje zajedničkog cilja.

Nadamo se da čete i Vi pronaći u nama isto ono što su pronašli i drugi – zdravi pristup i pronalasku idealnog rješenja po vrlo pristupačnim uvjetima.

Obratite nam se …

info@dks-media.net

Komentari

komentiraj

Categories: Info, Top posts
to-top