6 ožu

DKS Media – popravak stolnog nogometa

(1)

Prošla je već više od pune godine kako smo na Internet postavili i svoju web stranicu a sa današnjim danom malo ćemo krenuti u oživljavanje cijele ove priče. Odlučili smo se na dodavanje i samog Bloga na naš site iz jednostavnog razloga.

Dosta ljudi postavljalo nam je razna pitanja što sve možemo izraditi u našoj radionici? Odgovor na ovo pitanje teško je ponuditi. Najkraće bi bilo gotovo sve ali definiranje je malo drugačije. Obzirom da u ovih godinu i skoro pol smo izradili stvarno hrpu modela kako funkcionalnih dijelova za razne strojeve, figurica, zamjenskih dijelova, figurica, rođendanskih poklona i kojekakvih drugih modela odlučili smo na naše web sjedište početi pisati blog sa raznim novitetima proizašlim iz naše male radionice.

Biti će teško predstaviti sve naše radove ali pokušati ćemo Vam prikazati neke koje su nam zasigurno prirasle srcu.

Obzirom da pružamo i ostale usluge osim 3D printanja taj dio ostavit ćemo Vam da pogledate na početnoj stranici a ostale razne druge stvari pokušati ćemo Vam približiti kroz razne nove postove.

U današnjem nazovimo ga izvještaju približit ćemo Vam potrgani stolni nogomet iz jedne Sisačke firme koji smo zamjenskim dijelovima uspjeli popraviti da bude opet funkcionalan kakav je nekada davno bio.

8b5123890dedffdea05d312f435cdd31ba7cc3939cc42874de0a0a832f8f9017

Obzirom da je sa direktorove strane bio najavljen ili popravak ili bacanje u smeće odluka je pala na popravak. Prihvatili smo zadatak i dali se u izradu rezervnih dijelova i za manje od 24 sata stolni nogomet je bio u funkciji.

xx2 xx1

Ostalo je još samo da utakmica započne. 🙂

Komentari

komentiraj

Leave us a reply

Comments (1)

to-top