9 ožu

3D Ispis zmaja kao poklon

(0)

Kakav bi to blog bio kada Vas ne bi počastili sa svojim radovima na kojima smo radili ili još uvijek radimo? Obzirom da ja kao autor ovog bloga imam 3 djece najbolji način eksperimentiranja sa 3D modelima je prvo ispisane modele pokazati svojoj djeci.

Postoji mnogo modela koje sam pokušao printati na printeru a da su krajnji korisnici djeca. Možda sam i svojim razmišljanjem pokrenuo lavinu isprintanih modela u fantasy svijetu ali moram priznati da je baš ta tematika urodila plodom.

Oduvijek sam bio zaluđen SF i Fantasy svijetom te serijalom Star Warsa, LOTR te ostalih filmova i knjiga takvog žanra pa je nekako ideja online trgovine u planiranju cijele ove priče oko 3D modeliranja i printanja išla u smjeru takve vrste modela.

Tamo nekad u 12 mjesecu 2015 godine kćer je išla na rođendan prijatelja iz razreda pa smo razmišljali koji bi najzanimljiviji dar za prijatelja bio. Uz standardne slatkiše i lijepu majicu odlučili smo se za model zmaja u visini od 17 cm te smo se dali u printanje.

Razmišljali smo da li ga obojamo ili da ga ostavimo vulgaris u orginalnoj boji ispisa i pustimo prijatelju ili roditeljima maštu na volju te smo se složili da je najbolji izbor puštanje djeci da izraze svoju maštu u djelo.

Kako je na kraju cijele te priče ispalo nije mi poznato ali da je poslije toga bio odličan feed back morali smo se dati u proizvodnju još 10ak različitih zmajeva kao rođendanski poklon. Jedan od najslađih printeva zasigurno je bio zmaj zlatne boje koji možete vidjeti u slici ispod ovog teksta.

412316428_528480890663050_7488481668679330040_n

Komentari

komentiraj

Categories: 3D Printanje, Modeli

Leave us a reply

Comments (0)

to-top