9 ožu

3D Ispis zmaja kao poklon

(0)

Razmišljali smo koji bi najzanimljiviji dar za prijatelja bio? Uz standardne slatkiše i lijepu majicu odlučili smo se za model zmaja u visini od 17 cm.

Pročitaj više
8 ožu

DKS Media – Zamjenski zupčanik za servo motor

(0)

3D ispis nije samo hobi što možemo zasigurno potvrditi u slijedećem primjeru kojeg Vam prikazujemo. Kvar na autu – točnije na servo motoru iz Seata odbio je poslušnost. Zupčanik na tom servo motoru je popucao i zamjenski dio nije bilo moguće nabaviti u tako kratkom roku.

Pročitaj više
6 ožu

DKS Media – popravak stolnog nogometa

(1)

U današnjem nazovimo ga izvještaju približit ćemo Vam potrgani stolni nogomet iz jedne Sisačke firme koji smo zamjenskim dijelovima uspjeli popraviti da bude opet funkcionalan kakav je nekada davno bio.

Pročitaj više
19 sij

3D Printanje

(0)

3D Printanje u današnje vrijeme uzelo je puno maha. Projekti okoline pomiču granicu neizvedivosti do  izvedivosti. U našem asortimanu nudimo vrlo zanimljive predmete kao i izradu predmeta po Vašim zahtjevima. No, da ne ispadnemo svemogući i naše mogućnosti imaju granicu. Recimo ono što nam u ovome trenutku postavlja barijeru je dimenzijske barijere naše usluge i […]

Pročitaj više
18 pro

Usluga 3D ispisa

(1)

Od sada u našoj ponudi možete pronaći i 3D printanje plastičnih dijelova (dimenzije 20 cm x 20 cm x 20 cm). Trodimenzionalni ispis (engl. 3D printing) način je brze izrade prototipa kojim se uređajima zasnovanima na patentiranoj 3D tehnologiji Massachusetts Institute of Technology (MIT) „ispisuju”, tj. direktno iz 3D programa izrađuju fizički predmeti u prostoru. […]

Pročitaj više
to-top